Hvad kan du forvente hos Dot?

Flotte og personlige gavepakker

Personlige gavepakker til receptionen, værtinden, firmagaven mm.

Modeshows

To gange om året afholdes vores populære modeshows. De foregår som regel i april og oktober. Hvor vi hygger om gæsterne med et flot modeshow, en lækker anretning, og mange gode tilbud.

Kom og nyd en kop kaffe

Hele sommeren, og ellers når vejret er til det, serveres der kaffe på gårdspladsen.

Inspiration til din bolig

Har du brug for inspiration til hjemmet, hjælper vi gerne med det. Vi er på boligmesser flere gange om året, og følger tidens tendenser på tætteste hold.

Mode der holder.

Vi lægger stor vægt på at vores tøj holder mere end én sæson. Derfor vælger vi vores tøj i rene varer. Uld, bomuld, bambus, silke og hør, og i styles der ikke går af mode.

Kreative kurser

Vi afholder kreative workshops i maling med Annie Sloan Chalk Paint. Ring på 28603911 og hør hvornår det næste kursus starter.

Har du en god ide?

Har du nogle veninder eller arbejdskollegaer, der kunne tænke sig en hyggelig og inspirerende aften her hos os. Så kontakt os gerne. Er I 10, gerne flere, holder vi ekstra åbent for jer.

Der er altid kaffe på kanden

Tag familie og venner med…der er altid kaffe på kanden hos Dot! Dot har i årevis været brugt som et hyggeligt udflugtsmål, både sommer og vinter. Vi holder altid åbent i weekends.

Vi brænder for det vi laver

Uanset om det gælder tøj eller interiør, er vores varer håndplukkede, og nogle vi selv kan lide. Vi har vores egen stil, som er feminin med et råt islæt. Det giver efter vores mening en balance i tingene.